Monday, April 18, 2011

Ass8ment oh ass8ment~

Assalamualaikum w.b.t.....

Haiiii...bulan 3 dan bulan 4 adalah bulan ass8ment. So, bila kata bulan ass8ment..berlambak2 lah ass8ment yang datang. Plus, semua ass8ment nak kene hantar tu tarikhnya bertindan2 tu. Kiranya, kalu minggu ni hantar 1 ass8ment..minggu depan hantar lagi 1 dan seterusnya.Takde masa nak berjimba-jimba der beb..huhuhu~ Tu tak tambah lagi kitorangnya tugasan subjek macam presentation, RPH dan microteaching. Waaa....!!! Pening2... Nilah antara ass8ment2 & kerja2 yang kitorang kene wat:-

-kkp bola jaring & bola sepak
-RPH & microteaching bola jaring dan bola sepak
- RPH & microteaching gimnastik
-presentation gimnastik
-kkp hubungan etnik
-peresentation etnik
-kkp sivik & kewarganegaraan
-projek pendidikan keselamatan
-kertas kerja PL
-presentation PL

Banyak kan? Bayangkan kitorang yang buat ni..lagilah..huhuhuhu~ Pe2 pun, dah tanggungjawab kitorang kan? So, kitorang wat je. Plus, tu pun untuk kebaikan kitorang gak..so, juz do it. N yang paling penting, semua tu kitorang dah settlekan..juz ada lagi 2 je yang tak settle. Tu pun minggu ni n minggu depan settle lah..Fuhhh!!!! lega giler kepala otak kitorang ni. Hilang segala tekanan2 yang ada..so, sekarang ni kitorang FREE dari ass8ment...hooraYYYYYY..!!!!! :-)

1 comment:

my own little world said...

blh share rph mikro teaching bola jaring x?